INFORMACIJE O DOSTAVI

Informacije o dostavi


Strošek dostave - le 3,50 EUR komarkoli po Sloveniji!

Strošek dostave za naročila do 60,00 EUR znaša le 3,50 EUR ne glede na število naročenih izdelkov. Pakete pošljemo z dostavno službo DPD, GLS ali POŠTE SLOVENIJE.

 

Brezplačna dostava v primeru naročila nad 60,00 EUR!

V primeru naročila nad 60,00 EUR vam nudimo brezplačno dostavo kamorkoli po Sloveniji!

*Pomembno! Brezplačna dostava ne velja za naročila preko portalov za skupinske nakupe. Prav tako brezplačna dostava ne velja, če naslovnik paketa ni prevzel in se je le ta po 15 dneh vrnil pošiljatelju. Z neprevzemom paketa naslovnik izgubi pravico do ponovne brezplačne dostave.

 

Dobavni roki

Predviden rok dobave je izpisan na desni strani ob posameznem artiklu (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas).

"Na zalogi" pomeni, da je artikel na zalogi v skladišču dobavitelja in je običajno poslan direktno iz skladišča dobavitelja, da bi s tem skrajšali dostavni rok. Potrudili se bomo, da bo naročeni artikel odpremljen v najkrajšem možnem času (običajno 5-15 delovnih dni).


O morebitnih daljših dobavnih rokih te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da ti daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila ali na tvojo željo zamenjali z drugim. 

Za artikle, ki so označeni kot rok dobave ni znan, nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo. Če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali poiskati, v primeru neuspeha pa bo naročilo preklicano.

Za dostavo poskrbi dostavna služba DPD, GLS ali POŠTE SLOVENIJE, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.


Za vse dodatne informacije nas pokliči na 040/67 94 74 ali pošlji spletna.rumplkamra@gmail.com